KWSP & rumah anda

Di sebab kan nak book free seat kat air asia tak pernah la dapat, nak ubatkan hati, kita blogging jela ye. 
Iman Irdina pun tak ada today heheh..dia pergi playdate dengan cousin-cousin dia baru balik dari jepun.

U all pernah dengar tak mengenai pengeluaran duit KWSP untuk pembelian rumah?

Cara - cara nak tukar nama pemilik akaun Tnb rumah anda.




Last month i went to TnB jalan kepong to settle my house tnb account. 
Dah nak masuk 3 tahun beli rumah 2nd hand tu tapi belum selesai lagi isu tukar nama sebab owner lama yang sangat tak helpful.
Rasa nak add je dia kat facebook pastu maki hamun dia but i'm not actually that kind of person.