Check out my instagram

Back to LDR.


lol, ok i am going to be tiny bit sad after this. Padan muka aku la kan, siapa suruh bising - bising masa orang tu depan mata. ha, orang tu da pergi kerja jauh - jauh baru nak buat muka sedih cebek muka. 
Dah tak kena layan. 

*crying*

I hope he does well over there. Hope for the best.
Doa yang terbaik. Usaha dan tawakkal jela yang mampu kita buat sekarang ni ye tak?
Kalau tak usaha macam mana nak dapat hasilnya. 
Hubby is going to work in kl again. After few months at my hometown things not working out, so he decided to give kl a try again.
Berniaga makan.
Big Arm Grill to be exact, google la ye kalau nak tahu itu apa.
Macam steamboat, tapi ini grill style.

SEDAP!!

serious tak tipu.


k la, irdina da bangun la . bye.






No comments