Check out my instagram

About that social butterfly and our father

Salam semua,

How's it going? Hehe.

Macam lalang kan aku ni. Kejap tulis kat sini, kejap kat tumblr. Oklah.. i'll make it simple.

I'll write wherever i feel like writting kan? Hehe.

Right now i just wanna talk about a certain issue.

Nabila huda.

I used to like her. Followed her social media accounts. But then things seem to get a bit of not my taste kinda thing. (No i'm not a lesbian). I mean, dia berlakon terror. Really like that about her. And how she rise from a nobody to somebody today.

Tapi,
Kes terbaru ni sampai ayah sendiri da tegur and marah. It really put some reflection on me.

Betul kan?
Seorang lelaki yang bergelar ayah di akhirat nanti takkan bau syurga kalau anak2 ( perempuan especially) tidak di jaga dengan betul.

Wallahuallam.

Aku bukanlah perempuan yang baik,
I have my wrong doings. Banyak benda aku kena minta ampun. But i love my father.

Post ni boleh diibaratkan ucapan fathers day yg super lambat.

Apa2 pun, i pray that pintu hati nabila huda akan terbuka untuk bertaubat.

P/s: moga anak anakku dijauhkan dari fitnah akhir zaman ni semua.

No comments